Vad är E-Juice ?

I alla E-Cigaretter man använder en vätska sk E-Juice eller E-Liquid. Vätskan förångas för att skapa ånga som efterliknar tobaksrök. E-Juice består av vatten, aromämnen, Propylen glykol (PG) och/eller Glycerin (VG) 


Du hittar alla våra E-Juice här . E-Juice med nikotin till E cigaretten innehåller fem huvudingredienser: vatten, nikotin, propylen glykol, glycerol och smaksättning, Väljer du E juice med nikotin så slipper du fortfarande tjära, kolmonoxid, arsenik och de drygt 4800 andra skadliga och cancerframkallande ämnen som vanlig cigarettrök innebär. De effekter som nikotin skapar i din kropp kvarstår dock. Observera att nikotin är beroendeframkallande.

Det är givetvis bättre för hälsan att inte använda nikotinprodukter överhuvudtaget men det är klart bättre att använda en El-Cigg med nikotin än att röka en vanlig tobakscigarett. Skillnad är att du undviker tusentals kemiska ämne som går rakt in i blodet och sakta bryter ner din kropp. En till fördel med en E cigarett är att om du väljer att tillsätta nikotin du kan sakta men säkert minska mängden nikotin och på så sätt bli av med beroendet. Du kan trappa ner nikotinhalten och avsluta med nikotinfri E-Juice. Vi har vätskor i massor av olika smaker och nikotinstyrka med 3mg, 6mg, 9mg, 12mg, 18mg. 

Skapa din webbplats med WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close